Manuscriptbeoordeling

Voor fictie en non-fictie/zakelijke teksten

QUICKSCAN

Op basis van een representatief deel van je manuscript van maximaal 5000 woorden, of van je korte verhaal of artikel, schrijven we een kort rapport (max. 1 A4) met onze bevindingen. Jij bepaalt welke gedeelte van je manuscript je wilt laten beoordelen. Bij een quickscan wordt in het manuscript zelf niet geredigeerd of gecorrigeerd.

Tarief: € 150,– (ex. btw)

Vraag een quickscan aan

 LEESRAPPORT

Voor het schrijven van een leesrapport baseren we ons op het hele manuscript. Het tarief is daarom afhankelijk van het aantal woorden. Het rapport besteedt aandacht aan de narrativiteit (verhaallijn/plot, gebruik van tijd, perspectief, spanningsboog etc.), de stijl en techniek (zinsbouw, woordgebruik, grammatica, etc.) en de structuur (opbouw van manuscript, lengte zinnen, alinea’s, hoofdstukken etc.). Ook bij het leesrapport wordt in het manuscript zelf niet gecorrigeerd of geredigeerd.

Tarief: € 250,- per 10.000 woorden of een gedeelte daarvan; daarna € 100,- per 5000 woorden of een gedeelte daarvan. (ex. btw)

Vraag een leesrapport aan

 REDACTIE / CORRECTIE

Na een quickscan of leesrapport kun je ervoor kiezen je tekst, korte verhaal of manuscript te laten redigeren. Hiervoor stellen wij een graag een offerte op.

Een persoonlijke afspraak is mogelijk. Zie Coaching 

Hoe insturen?

Stuur je tekst met een regelafstand van 1,5 in Times New Roman naar en laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen.